Ksiegarnia NOT FB
KATEGORIE
POWIADAMIACZ
Chcesz otrzymywać informacje o nowościach wpisz swój email.




 
okladka
ISBN: 8386453974
Tytuł: Instrumentalne metody identyfikacji oznaczania składników żywności cz.1
Autor: MASŁOWSKA
Wydawca : Polit Ł
Rok wydania: 1997
Ilość stron: 357
Format: B5
Oprawa: Miękka


IlośćCenaWartość
dodaj

powrót


 
POLECAMY
okladka_polecana
BCA 3/2015 Biuletyn cen asortymentów robót

cena: 42.00 PLN
więcej
okladka_polecana
Błyskawica 4/2015

cena: 13.00 PLN
więcej
okladka_polecana
Organizacja i technologia robót wykończeniowych Podręcznik do nauki zawodu technik budownictwa
Maj
cena: 23.00 PLN
więcej

Copyright KadetSoft. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. Jak zamawiać | Kontakt